LOADING
Image

7 razloga zašto vašim programerima dati digitalnu vizit karticu

Uskoro se bliži 256. dan u godini – označen u kalendaru kao međunarodni dan programera.
Prava je to prilika da zahvalimo svim programerima, developerima i inženjerima za njihov doprinos modernom društvu. 

Uz pokoju šalu koja odgovara njihovom specifičnom humoru, možda neki Rubi ili Python koktel, digitalna vizit kartica mogla bi biti zgodan personalizirani način da im pokažete koliko znače za tvrtku. 

U ovom članku ćemo pokazati kako digitalna vizit kartica može pozitivno utjecati na vaš razvojni tim. Također ćemo se dotaknuti pozitivnih učinaka na samu tvrtku.

Digitalna vizit kartica doprinosi razvoju međusobnog povjerenja

Povjerenje je bitan faktor u poslovanju svake tvrtke. Bilo da se radi o povjerenju među kolegama ili između razvojnog tima i uprave, na njemu se treba raditi kontinuirano.

Otvorena i transparentna komunikacija osnova je na koju je potrebno nadograđivati kako bi cijeli tim stremio postizanju zajedničkih ciljeva.

Nužno je da iskažete povjerenje svojim programerima, developerima i sotware inženjerima. Istraživanje je pokazalo da razvojni timovi koji su svjesni povjerenja uprave pokazuju veći interes za iskazivanje vlastitih ideja. Jedan od načina kako pokazati svome timu da imate povjerenje u njih je dodjela digitalnih vizit kartica.

Možda na prvu nije jasna povezanost digitalne vizitke sa ukazanim povjerenjem. No, ovo je jedan simboličan način kojime dugoročno stvarate pozitivan učinak. U svojoj radnoj okolini, ali i prema van.

Svaki zaposlenik sa digitalnom vizit karticom (DV karticom) postaje lice vaše tvrtke. Ambasador koji će vas predstavljati kada podijeli kontakt podatke sa digitalne vizitke nekome izvan radnog okruženja. Cijeli tim postaje uključen u promociju tvrtke / agencije.

Kako bi otklonili sumnju da će netko iz tima koristiti DV karticu za svoje osobne potrebe ili rad u „fušu“, unošenje i ažuriranje podataka povjerava se samo jednoj odgovornoj osobi unutar tvrtke.

Upravo je to jedna od prednosti podjele DV kartice članovima vašeg razvojnog tima, ali i ostalim zaposlenicima. Ona ujedno sadrži bitne podatke koji predstavljaju tvrtku, kao i osobne kontakt podatke svakog pojedinca kojemu osigurate DV karticu.

Svakome se zaposlenom daje na važnosti, oni postaju integralni dio image-a tvrtke. Cilj je svake tvrtke postići kulturu uključenosti i osjećaj pripadnosti. Carefreee Card DV kartica pravi je korak u tom smjeru.

Profesionalizam od prvog kontakta

Biti pripremljen znak je profesionalnog pristupa poslu. Svaki će se pripadnik razvojnog tima češće ili rjeđe naći u situaciji da treba prenijeti kontakt podatke tvrtke u kojoj radi.

Piskaranje po papiru, salveti, računu za kavu ili još gore, tražiti papir osobu koja može postati potencijalni klijent znak je nepripremljenosti. U neku ruku i nemara.

Kad su zaposleni stavljeni u položaj da predstavljaju tvrtku, osnažujete ih u jednoj sasvim novoj ulozi. Mogućnost da u trenutku izvade DV karticu, prislone je na mobitel svoga sugovornika i pošalju sve bitne podatke na njihov mobitel prikazuje njih i tvrtku u najboljem mogućem svjetlu.

Uz osobne kontakt podatke svakog člana tima, mogu se unijeti svi relevantni podaci i linkovi tvrtke.

Sa CarefreeCard DV karticom svaki je član tima izravni promotor predanosti tvrtke detaljima. Svaki će potencijalni klijent znati cijeniti dobru pripremljenost. To im govori da cijenite njihovo vrijeme i da ste spremni pružiti učinkovitost od prvog kontakta.

Personalizirane digitalne vizitke pozitivno utječu na moral

Zašto Vašem programeru pokloniti personaliziranu DV karticu? Moguće je svima predati digitalne vizitke istog dizajna. Podaci pojedinačnih profila biti će prilagođeni svakom pojedincu. Čemu onda dodatni trud?

Pokažite da vam je stalo do svakoga od njih pojedinačno. Pitajte ih što bi htjeli na pozadini DV kartice. Iskoristite to vrijeme da ih bolje upoznate, da se otvore i stvorite čvršću povezanost.

Možda odaberu neku osobnu temu. Neki od njih će za pozadinu odabrati sliku svog ljubimaca. Nešto poput ovoga:

Nekima će biti svejedno. No, svi će znati cijeniti dodatni trud. Učinak ovakve inicijative biti će direktan na cijeli tim. 

Motiviranost i angažman će se povećati, kao i osjećaj veće povezanosti sa poslodavcem. Ima li potrebe spomenuti kako je ovo dobar način da i oni znaju da vam je stalo.

Lako ih je ažurirati u realnom vremenu

CarefreeCard digitalna vizit kartica dolazi u fizičkom obliku. Na prvi pogled ne razlikuje se od ostalih vizitki / posjetnica. Ono što ju odlikuje je mnoštvo sadržaja koji se njome može prenijeti sugovorniku i potencijalnom klijentu.

Svaki detalj koji tvrtka smatra bitnim može se unijeti u profil nositelja kartice. Određeni podaci koji upućuju na kontakt informacije tvrtke biti će zajednički za sve DV kartice.

Svi ostali podaci koji su povezani sa nositeljem kartice lako su izmjenjivi. Ne samo da ih je moguće u profilu promijeniti kad god je to potrebno, već se oni automatski ažuriraju kod svih kontakata s kojima je vaš zaposleni podijelio podatke.

Stvarno nema potrebe da se tiskaju nove printane kartice pri promjeni broja telefona, prezimena, titule ili nekog od drugih poslovnih i osobnih podataka.

Digitalna vizit kartica učinkovito je sredstvo direktnog marketinga

Marketing je svijet za sebe. Ne postoji jednostavan recept koji će svaki put dovesti do cilja. Da li želite pokazati svoj brand u najboljem svjetlu, prikupiti čim više podataka budućih klijenata ili u krajnju ruku prodati svoj proizvod odnosno uslugu? Toliko je opcija, toliko putova.

No jedno je sigurno. Maleni predmet u obliku DV kartice siguran je način da će biti zapamćeni. A to je i najveći problem. Čak 80% predanih standardnih vizitki bude bačeno u roku od tjedana dana od razmjene vizitki.

Digitalna vizit kartica: što treba znati?

Ono što se često spočitava virtualnim posjetnicama je nedostatak osobnosti i identiteta. CarefreeCard DV kartica doskočila je tom problemu tako što predstavlja spoj moderne tehnologije i virtualnih mogućnosti prenošenja kontakt podataka sa kartice na smartphone s jedne strane te njezin fizički oblik i personalizirani dizajn s druge strane.

Kada se vaš član tima na konferenciji, radionici, seminaru ili sajmu nađe u razgovoru sa potencijalnim klijentom, biti će spreman ostaviti snažan i trajan dojam. S druge strane, bez CarefreeCard DV kartice, pričati će priču drugome biću.

Digitalna vizit kartica je cjenovno prihvatljiva eco- friendly solucija

Računica je jednostavna. Tiskanje seta standardnih kartica od kojih će neke završiti u ladici ili drugom mračnom kutku zaborava. Zatim tiskanje novih kartica pri promjeni podataka bilo osobnih ili poslovnih.

Sve to može se zamijeniti jednom CarefreeCard DV karticom i online profilom za svakog pojedinog korisnika.

Moguće je odabrati i Virtual Carefree opciju gdje su kontakt podaci spremljeni samo na odgovarajućem profilu. Nema fizičke kartice. Potpuno ekološki prihvatljivo. Profil podatke moguće je mijenjati i ažurirati kad god je to potrebno.

Nagradite svoj tim programera, developera i inženjera na njihov dan

Utorak, 13. rujna. Njihov je dan. Učinite nešto posebno za svoje programere i developere i inženjere. Pokažite koliko vam je stalo.

Nemojte zaboraviti jedan važan detalj. Kada nam se javite, spomenite pojam „kapica prugasta“. Ako znate što je to, bravo! Ako ne, google je vaš najbolji prijatelj. Čeka vas ugodno iznenađenje.

Pronađite nas na info@carefree-card.com ili na 099 665 6651. Karticu možete također naručiti putem  webshopa.

hrHR