LOADING
Image

FAQ

FAQ

Niste sigurni želite li zakoračiti u 21. stoljeće vizitki? Pronađite odgovore na sve sumnje koje imate.

Kako funkcionira?

Svaka vizitka ima NFC čip ugrađen u nju. To je pasivna tehnologija, gdje samo trebate dodirnuti karticu na kompatibilnom telefonu i ona će otvoriti vezu za spremanje vaših kontakt podataka. Kada vas osoba doda, svi podaci vašeg profila spremaju se na njezin telefon. To također uključuje profile na društvenim mrežama, vašu web stranicu i druge veze koje odlučite dodati (tj. vezu na vašu stranicu s cijenama ili prezentaciju)

Koje su prednosti u odnosu na običnu vizitku?

Prvo, trebate nositi samo jednu vizitku. Zatim, možete podijeliti mnogo više informacija bez potrebe da se oslanjate na osobu koja će ih dodati ručno. Povrh toga, imate potpunu kontrolu nad svojim podacima - možete ih ažurirati bilo kada i nećete biti u situaciji da trebate ponovno printati vizitke. To čini umrežavanje povjetarcem! Jednostavno dodirnite telefon i nalazite se u njihovim kontaktima. Na ovaj način štedite im vrijeme na ručno dodavanje vaših podataka za kontakt. Kao i da se pobrinete da vaša vizitka neće biti bačena na hrpu drugih i nikad više nije pogledana. I konačno, izgleda cool i ekskluzivno!

Kako mogu dodati svoj dizajn?

Nakon što kupite svoju vizitku, provjerite svoju e-poštu za pristup svom korisničkom računu. Tamo možete dodati svoj logo i glavnu boju, kao i druge važne detalje. Naš dizajnerski tim će vas kontaktirati kako biste uskladili koje podatke želite na vizitki prije nego što je pošaljemo.

Kako mogu dodati svoje podatke?

Dobit ćete pristup svom profilu gdje možete dodati sve pojedinosti, uključujući svoju web stranicu, važne poveznice i profile na društvenim mrežama.

Je li to samo jednostavno dodirivanje pametnog telefona ili?

Da, osoba ne mora imati instaliranu nikakvu aplikaciju i radi na gotovo svim novim telefonima.

Koji pametni telefoni su podržani?

Svi Android telefoni i novi iPhone telefoni imaju NFC čitače. Za starije iPhone uređaje ili one koji nemaju NFC čitač uključen prema zadanim postavkama, postavljamo QR kod na poleđinu kartice kako biste bez muke mogli prenijeti svoje podatke za kontakt.

Mogu li promijeniti svoje podatke?

Da, možete napraviti sve promjene u svom profilu i one će biti uživo u tren oka. Sljedeći put kada upotrijebite svoju vizitku, ona će podijeliti ažurirane podatke.

Koliko će trajati moja vizitka?

Nabavljamo kvalitetne NFC čipove s dugim vijekom trajanja, tako da postoji minimalan rizik od kvara čipa. Istrošenost same kartice ovisi o korištenju i pohranjivanju, ali smo ih napravili tako da se mogu koristiti barem nekoliko godina redovite uporabe. U slučaju da se previše istroši, nudimo dobar popust za zamjenu.

Prislonio sam svoju vizitku na telefon i ona se ne skenira...

Ako je telefon kompatibilan s NFC tehnologijom (svi androidi i iPhone novije generacije), osoba je možda isključila NFC skener u svojim postavkama. Uvijek možete koristiti QR kod kao rezervnu kopiju kako biste bili sigurni da se vaši podaci dijele.

Da li je sigurna?

NFC tehnologija je ocijenjena kao temeljno sigurna zbog svog iznimno kratkog dometa. Povrh toga, ne pohranjujemo nikakve financijske podatke, samo uobičajene kontakt podatke koje možete vidjeti na običnoj posjetnici.

Mogu li naručiti više vizitki?

Da, možete naručiti koliko god želite, bilo za sebe ili za svoje kolege. Ako ih naručite za cijelu tvrtku ili kolege, svaka će osoba dobiti vlastiti račun za uređivanje svojih podataka.

Jeste li spremni napraviti korak i početi dijeliti svoje podatke bez napora?

hrHR